УЧЕСТВУЈТЕ ПУТЕМ ПРЕТПЛАТЕ у акцији САЧУВАЈМО ЛЕТОПИС – ОДБРОЈАВАЊЕ ЈЕ ПОЧЕЛО. На располагању Вам стоје следеће могућности пренумерације:

  • Претплатите се на шест месеци (добићете 6 свезака Летописа Матице српске) по цени од 1.000 динара. Трошкови поштарине урачунати су у цену.
  • Претплатите се на целу годину (добићете 12 свезака Летописа Матице српске) по цени од 2.000 динара. Трошкови поштарине урачунати су у цену.
  • Претплата за иностранство за целу годину (добићете 12 свезака Летописа Матице српске) по цени од 100 €инструкција за девизно плаћање

Рачун за уплату је 205-204373-09, код Комерцијалне банке. Након извршене уплате, замолили бисмо Вас да попуните наруџбеницу и пошаљете нам је заједно са копијом уплатнице на адресу: Матица Српска, улица, Матице српске 1, 21000 Нови Сад. Такође, податке из наруџбенице, као и скенирану или фотографисану уплатницу, можете послати на мејл адресу pretplatalms@maticasrpska.org.rs. За све додатне информације можете се јавити Светлани Милашиновић, секретару Редакције, на број телефона 021/661-3864.

Са своје стране, осим ажурног слања најновијих свезака Летописа, редакција ће Ваше име, уз Ваше одобрење, објавити у јануарско-фебруарској свесци Летописа за 2017. годину, у рубрици ДОБРОТВОРИ И ПРЕНУМЕРАНТИ. На тај начин желимо да Вам покажемо да Ваша претплата није тек помоћ нашем часопису, већ гест којим на симболички начин постајете део Летописа и Матице српске.